Hoort de wind waait…

Ruurlo – Vandaag is het geheel bewolkt en zonloos. In de middag is er soms iets lichte regen of motregen. De temperatuur stijgt naar 12 tot 14 º C. De wind is vrij krachtig tot krachtig en af en toe hard, windkracht 4 tot 6 bft en komt uit het zuidwesten. Er is kans op windstoten tot 70 kmh.
Komende nacht is het in de avond zwaar tot geheel bewolkt met nog kans op wat lichte regen of motregen. Rond en na middernacht is het droog en half bewolkt met flinke opklaringen. De temperatuur daalt niet lager dan 9 tot 11 º C. bij een vrij krachtige tot krachtige zuidzuidwesten wind, windkracht 4 tot 5 bft.

Donderdag trekt in de ochtend de bewolking weg en het wordt droog en licht bewolkt tot helder met volop zon. De temperatuur stijgt naar 11 tot 13 º C. en de wind neemt af naar matig tot af en toe nog vrij krachtig uit het zuidzuidwesten. Morgennacht is het droog en vrijwel onbewolkt. Het kwik daalt niet lager dan 9 tot 11 º C. De wind neemt verder af naar matig en draait naar het zuiden. (Bron: www.weerstationruurlo.nl)
* Foto: Ilja Jansen ontdekte een vleermuis. Neen, de foto staat niet verkeerd, de vleermuis hangt niet goed.