Time-out RuurloVandaag

Ruurlo – Goedemiddag lezers. RuurloVandaag was de eerste website die uitsluitend nieuws over Ruurlo bracht. En zo actueel mogelijk. Inmiddels zijn er websites bijgekomen die ook het Ruurlose actuele nieuws coveren, zoals www.nieuwsuitberkelland.nl en www.berkelstream.nl Vorige week is het weekblad “Contact” gestart met de site www.webpaper.nl. En ook op deze site kunt u dagelijks terecht voor alle actuele nieuws over Ruurlo en regio, aankondigingen en verslagen van gebeurtenissen.
 
Als RuurloVandaag op de oude voet blijft doorgaan, zijn dat voor een deel doublures van wat de collega’s ook brengen. Het “vissen in dezelfde vijver” kost onnodige energie, dus daar houden we mee op. Momenteel bezinnen we ons op een andere inhoudelijke vorm. Intussen roepen we u wel op interactief aan de site te blijven deelnemen door zélf de verslaggever te zijn van de activiteiten in Ruurlo (gaarne met foto’s). Geen zorg als u denkt niet goed genoeg te kunnen schrijven, wij redigeren uw verslag tot een altijd leesbaar artikeltje.
 

Blijf op de site kijken of het ons lukt RuurloVandaag te vernieuwen. Uiteraard zijn uw tips zeer welkom! Eveneens het prachtige fotomateriaal dat tot nu toe zo gul naar ons is gemaild.
* Foto: archief-blik op het redactielokaal waar we dezer weken – na de time-out in Zwitserland – opnieuw in retraite zijn om ons te bezinnen op de toekomst.