Wie heeft de trouwring met “Belinda” gevonden?

Ruurlo – Goedemiddag lezers. We dachten dat die mannen met aktetas naast de Gouden Koets ambtenaren waren die op weg naar hun werk verdwaald raakten in de stoet. Maar het bleken levende kogelopvangers. Blijkbaar goedkoper dan die koets pantseren. Enfin, laten we ons maar bij de Ruurlose zaken houden. De “schilderijlijst-foto’s” zijn weer terug op de site en te bestellen, want daar blijkt veel vraag naar te zijn. Klik op de knop “Foto’s bestellen.
 

Trouwring verloren
* Dan is er een dringende oproep van Eric Winters. Hij is zaterdag zijn trouwring verloren in de Dorpsstraat. Er staat een inscriptie in met de naam van zijn geliefde: Belinda. Wie de ring heeft gevonden kan mailen naar info@ruurlovandaag.nl
 
Jonker Joost
* Denk nu al aan de feestdagen, lezers. In verband met de crisis moeten we zuinig omgaan met onze pegulanten. Elke bezuiniging is er een, elke bespaard dubbeltje het begin van de honderdduizend, zei onze moeder altijd. Daarom prijzen we nu het stripboek aan over Jonker Joost (zie de foto), die intussen de “mascotte” is geworden voor Ruurlo. De stripserie verscheen in weekblad “Contact” en een drukker wil er een heel mooi boekje van maken. Wie nu bestelt betaalt 7,50 euro, straks in de winkel € 9,95. Ga naar het emailadres jjstripboek@hotmail.com om het stripboek “Jonker Joost en de Legende van de Kattenbelt” te bestellen.