Regen trekt weg

Ruurlo – Vandaag is het zwaar tot geheel bewolkt. In de ochtend is er nog kans op wat regen die in de loop van de ochtend naar het noordoosten wegtrekt. In de middag volgen enkele opklaringen met af en toe zon. De temperatuur stijgt niet hoger dan 13 tot 15 º C. bij een zwakke noorden wind.Komende nacht is het droog en licht bewolkt tot helder. De temperatuur daalt naar 2 tot 4 º C. met kans op vorst aan de grond bij een zwakke noorden tot noordoosten wind.

Vrijdag is het droog en licht bewolkt met veel zon. De temperatuur loopt niet verder op dan 12 tot 14 º C. bij een zwakke tot soms een matige oosten wind. Morgennacht neemt de bewolking toe en later in de nacht ook de kans op regen. De temperatuur daalt niet verder dan 8 tot 10 º C. bij een zwakke oosten wind. (Bron: www.weerstationruurlo.nl)
* Sterre die berm- en zwerfvuil naar zijn bazin apporteert heeft ditmaal wel een heel bijzondere vondst gedaan. In de berm trof hij twee biervatten en de ene was nog halfvol. Als dat geen drankverspilling is!