Jong Gelre speelt stuk over nieuwe huisarts

Ruurlo – Jongeren organisatie Jong Gelre speelt op  20 en 21 november haar jaarlijkse Revue. Na het grote succes van vorig jaar met het verhaal zijn schrijvers Martijn Fokkink en Mark Freriks er in geslaagd om er een leuk en spraakmakend stuk van te maken, namelijk “Sjokdoc., Het verhaal dat Ruurlo een jaar bezig hield”.
 

Persbericht: “Net als vorig jaar, speelt het onderwerp  zich in Ruurlo af, waardoor de herkenbaarheid des te groter is. Het stuk bestaat uit “bekende personages” uit Ruurlo. Deze zullen op een leuke en positieve manier nagespeeld worden. Het stuk heeft als leidraad een nieuwe huisarts die zich in Ruurlo heeft gevestigd. Met nieuwjaarsnacht zullen de Ruurlose dorpsbewoners voor het eerst kennis maken met deze, uit Duitsland afkomstige, man. Naarmate het jaar verstrekt gaan er de vreemdste verhalen rond over deze nieuwe huisarts.
Bent u nieuwsgierig geworden, komt dan allen 20 en 21 november naar de Keizerskroon in Ruurlo. “Sjokdoc. Het verhaal dat Ruurlo een jaar bezig hield” zal in dit weekend drie keer uitgevoerd worden. Vrijdagavond 20 november gaat om 20.00 uur het doek open. Zaterdag middag op opent het doek zich om 14.00 uur en ’s avonds begint de voorstelling om acht uur.
Op zaterdagmiddag hebben de ouderen, zoals elk jaar, gratis intree. Kaarten in de voorverkoop zijn te bestelen bij de Keizerskroon á € 6 per persoon. Aan de kassa hanteren wij de prijzen van €7,50 per persoon.”
* Foto: alle spelers die dit jaar optreden.