Goedemiddag lezers…

Ruurlo – Goedemiddag lezers – Ja, het was wat stilletjes op de site, de afgelopen tijd. Werkzaamheden elders. Intussen lezen we dat de dagelijks digitale nieuwsvoorziening over deze regio verder wordt uitgebreid. Ook weekblad “Contact” gaat nu het dagelijkse nieuws actueel brengen op een Webpaper. Dat is geen drukfout: paper is het Engelse woord voor papier.
 
* Er ligt momenteel niet zoveel in onze mailbox, dat is Engels voor brievenbus. We kregen van een lezer het bericht dat de Provincie is begonnen met het rooien van bomen in De Bocht, waar zoveel ongelukken zijn gebeurd. Eerder werd het wegdek stroever gemaakt.
 
* Er is een oproep van Cindy Zweverink. Zij is vorige week donderdag haar gouden ring verloren. Mailt: “Ik weet niet hoe, wat en waar. Kunnen jullie een oproepje plaatsen op de site? Het is een gouden ring gemaakt van de trouwringen van mijn opa en oma. Waarbij alleen aan de binnenkant te zien is dat het twee ringen zijn (geweest). Er staat ook nog een oude gravure in. Ik heb eventueel een foto van de ring.” Nou, we denken dat de eventuele vinder met deze beschrijving nu wel weet over welke ring het gaat, toch? Reacties naar info@ruurlovandaag.nl

* Oh ja: zondag arriveert om 13.20 uur een oude kennis op het station. Hij komt de schoenen vullen met het spul dat al drie maanden in de supermarkten ligt. Zijn schimmel staat al te wachten, zoals ook het bestuur van de Ruurlose Ondernemers Vereniging die het aankomstfeestje organiseert. De Sint is een milieufreak, dus hij komt altijd met de trein. Gewoon in de tweede klasse betaald met zijn supersenioren-OV-kaart. “Zie ginds komt de Synthus….”!
* Foto archief TostiPress/RuurloVandaag