Tiende survival rond De Meene

Ruurlo – Op zondag 11 oktober organiseert de zwem- en polovereniging Schuurman BRC in samenwerking met Scouting Ruurlo en de handboogschietvereniging De Gouden Treffer voor de tiende keer een survival voor het hele gezin!
Het ruim vijf kilometer lange parcours is ook dit jaar weer uitgezet in de prachtige bossen rondom zwembad De Meene. Over het parcours verdeeld zijn er zo’n vijfentwintig hindernissen opgebouwd die optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die de natuurlijke omgeving daarvoor biedt.
 
Het evenement krijgt steeds meer populariteit in Ruurlo en omgeving. Afgelopen jaar waren er al bijna 300 deelnemers, waaronder veel jeugd van de Ruurlose basisscholen. Door de toenemende belangstelling wordt er extra zorg aan de route besteed. Om het mogelijk te maken dat het publiek nog beter kan genieten van de prestaties van de deelnemers, loopt de route ook langs de Doolhof en de pannenkoekboerderij “De Heikamp”.
Ook dit jaar zullen er weer een aantal verrassende hindernissen worden gebouwd door en over de Baakse Beek. Ook is er een plan om aan een bouwkraan een nieuwe hindernis boven het water van het zwembad te bouwen.

De deelnemers kunnen starten tussen 9:30 uur en 11:30 uur. Na afloop is er een hapje en drankje in het clubgebouw. Info: Herman van den Berg T 0573-452451, Ellen Kok T 0573-452814) en op www.survivalruurlo.nl

(De foto is van 2005 uit het archief van TostiPress/RuurloVandaag)