SFB online Beweegbingo

Op dinsdag 23 februari om 10.00 uur organiseert de Sport Federatie Berkelland(SFB) de eerste SFB online Beweegbingo voor inwoners van 60 jaar en ouder uit Berkelland. Deelname aan de bingo is gratis en naast een sportieve ochtend kunnen de deelnemers mooie sportieve prijzen winnen.

De Beweegbingo wordt via een online verbinding op tablet of laptop aangeboden. Mocht u daar problemen bij ondervinden neem dan even contact op met de SFB. De deelnemers worden uitgedaagd om bij elk juist nummer op hun bingokaart naast het aan te kruisen ook een beweging te maken. Zo ontstaat een dynamisch geheel en wordt er zowel bewogen als bingo gespeeld.

Mensen die gratis deel willen nemen aan de bingo kunnen zich opgeven bij de SFB. Via telefoon 0545-476727 of mail info@sportfederatieberkelland.nl. Bij opgave zal er gevraagd worden naar het mailadres en of de deelnemer de bingokaart zelf uit kan draaien of niet. Lukt dit niet dan bezorgt de SFB de kaart bij u thuis. Doe mee en win leuke sportieve prijzen! Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl of neem contact op.