Opper-Poelepetaat ontvangt nieuwe lichting

Ruurlo – Goedemiddag lezers. We zijn iets verlaat, want waren naar Wageningen om de nieuwe lichting Poelepetaten op te halen. Met een zekere reisstress zijn ze toch goed in Ruurlo gearriveerd en proberen nu contact te maken met de Opper-Poelepetaat die al enkele weken in het oude kippenhok zijn/haar domicilie heeft.

Gaan we over naar het weer. Het moet vandaag 
zwaar tot geheel bewolkt zijn met af en toe een regenbui. De temperatuur stijgt niet hoger dan 16 tot 18 º C. bij een matige tot soms vrij krachtige westen wind. Komende nacht is het droog en half tot zwaar bewolkt met vooral in de avond nu en dan opklaringen. De temperatuur daalt naar 11 tot 13 º C. en de wind is zwak uit het zuidwesten.

Zondag is het overwegend droog en zwaar tot geheel bewolkt. Er is soms even wat zon en in de ochtend nog een drup motregen. De temperatuur stijgt niet hoger dan 17 tot 19 º C. bij een matige westzuidwesten wind. Morgennacht is het droog en half bewolkt met flinke opklaringen. De temperatuur daalt naar 11 tot 13 º C. bij een zwakke zuiden wind.


* Vandaag zijn de leden van de Ruurlose Gymnastiek Vereniging op pad gegaan om de clubkas te versterken. Aangeboden werden de Bolchrysanten. Er waren ook vaste verkooppunten, zie de foto hieronder.