Opnieuw horecatalenten ontdekt

Ruurlo – In de jacht op horecatalenten in de Achterhoek zijn tijdens de wedstrijden werden in de Orangerie van “Huize Ruurlo” opnieuw studenten in opleiding genomineerd als Horecatalent in de Achterhoek.  Zo’n 600 bezoekers bezochten dit evenement 
De organisatie was weer in handen van de “Stichting Horecatalent Achterhoek” waarin leermeesters uit de Achterhoek, docenten van het Graafschap College en adviseurs van Kenwerk zijn vertegenwoordigd.
 

De 1e prijs in alle studierichtingen en niveau’s bestaat uit o.a. een week meelopen in het drie sterrenrestaurant “de Liebrije” in Zwolle. De uitslag:
Keuken niveau 2 Kees Krabbe, la Cusina Enschede
keuken niveau 3 Edin Brkic, La Perla Deventer
Leermeester/leerling keuken Arjan Kok, De Broeierd, Enschede
Bediening niveau 2 Gülsener Edin, La Cusina, Enschede
Bediening niveau 3 Bram Faber, de Holtweijde, Lattrop
Avenarius behaalde drie keer een tweede plaats
(Op de foto boven toont een kok zijn talenten en op de foto onder de prijsuitreiking door burgemeester Hein Bloemen. Links presenator Arie Ribberts. De foto’s zijn geleverd door Avenarius)
 
Voor foto’s en complete uitslag kijk op www.horecatalentachterhoek.nl