(Mot)sneeuw

Ruurlo – Vandaag is het geheel bewolkt. Er gaat af en toe wat motsneeuw of een sneeuwbui vallen. De temperatuur stijgt niet hoger dan -1 tot -3 º C. bij een matige tot soms vrij krachtige noordnoordoosten wind. Ook komende nacht is het geheel bewolkt met tot na middernacht nog af en toe sneeuw of een sneeuwbui. In de nanacht trekt de sneeuw naar het zuiden weg. De temperatuur daalt naar -3 tot -5 º C. en de wind is matig uit het noorden tot noordoosten.

Donderdag is het geheel bewolkt en het blijft overwegend droog. De temperatuur stijgt niet hoger dan 0 tot -2 º C. bij een matige tot soms vrij krachtige noordoosten wind. Morgennacht is het zwaar tot geheel bewolkt en droog. Het kwik daalt naar -6 tot -8 º C. en de wind is matig uit het noordnoordoosten. (Bron: WeerstationRuurlo).
* Op woensdag 3 maart worden de leden van de nieuwe gemeenteraad 2010-2014 gekozen. Overal wordt propaganda gemaakt voor de politieke partijen. Een nieuwe poster van de VVD treffen we op een bord tegenover tankstation Kanters.