Iets lichte regen

Ruurlo – Vandaag is het geheel bewolkt en vrijwel zonloos met vooral rond de middag soms iets lichte regen. De temperatuur stijgt rond de middag naar 14 tot 16 º C. en gaat daarna dalen naar 12 tot 14 º C. later in de middag. De wind is vrij krachtig tot krachtig uit het zuiden tot zuidwesten met windstoten tot 60 kmh.
Komende nacht is het droog en half bewolkt met flinke opklaringen. De temperatuur daalt niet lager dan 9 tot 11 º C. bij een matige tot vrij krachtige zuidzuidwesten wind.

Zondag is het zwaar tot geheel bewolkt. Er zijn enkele opklaring en soms iets zon, afgewisseld met af en toe wat lichte regen of enkele regenbuien. De temperatuur stijgt naar 11 tot 13 º C. en de wind is matig uit zuidwestelijke richtingen. Morgennacht is het zwaar tot geheel bewolkt met in de avond kans op wat lichte regen. De temperatuur daalt naar 8 tot 10 º C. en de wind is matig uit het zuiden. (Bron: www.weerstationruurlo.nl)
*
De schilderachtige foto is van Jon Florijn. Klik op de foto om deze te vergroten. De paardenrit, gefotografeerd op de Oude Zelhemseweg, staat ook in het fotologo op de homepage.