Herfst-kledingbeurs speel-o-theek

Ruurlo – De herfst staat voor de deur en de dikke jassen en truien en warme sjalen kunnen weer tevoorschijn worden gehaald. Maar kinderen groeien snel en waarschijnlijk past er veel kleding niet meer. Gelukkig biedt de beurs van speel-o-theek De Dobbelsteen een oplossing. Daar is ook dit keer weer veel te vinden: niet alleen mooie truien en fijne jassen, maar ook broeken in alle soorten en maten en feestelijke jurken voor de kerst. Naast het grote aanbod van kleding is er ook volop speelgoed op de beurs: spellen, puzzels, buitenspeelgoed, fietsjes, poppenwagens, bouw- en constructiespeelgoed.

De beurs staat inmiddels goed bekend en vaste bezoekers kijken al weer uit naar de nieuwste editie van de beurs. "Mijn zoontje is toch zo gegroeid, bijna al zijn kleertjes worden te klein. Gelukkig biedt de beurs uitkomst!”, vertelt Nadia, die zelf ook kinderkleertjes inbrengt. Ook Anita is erg enthousiast. “Ik ga ook dit keer weer lekker snuffelen. Ik kom altijd met een tas vol mooie dingen thuis en nu wil ik ook kijken of ik alvast wat leuke Sinterklaas-cadeautjes kan vinden.”
 
Op vrijdag 23 september is de beurs geopend in het Kulturhus van 18.30-20.00 uur en op zaterdag 24 september van 10.00-11.30 uur. Inbrengen van kleding en speelgoed is nog mogelijk op donderdag 22 september van 15.30-16.30 uur en op vrijdag 23 september van 8.30-10.00. Meer informatie hierover is te vinden op www.sotdedobbelsteen.nl