Goedemiddag lezers…

Ruurlo – Goedemiddag lezers. Gisteren was het een hectische dag door het ongeluk bij de Wiersseweg. RuurloVandaag zat er bovenop (met medewerking van onze informanten) en dat leverde een record aantal lezers van deze website. Maar, eerlijk gezegd houden we ons liever met prettiger onderwerpen bezig. Daarom nu het nieuws dat Kimmie weer thuis is. De hond werd sinds zondag vermist (zie artikel verderop), maar, mailt bazin Ingrid Krabben: “Gisteren kwam hij helemaal uit zich terug bij ons. Waarschijnlijk heeft hij via onze geur de weg naar huis terug kunnen vinden. We zijnsuper blij en heel opgelucht. Bedankt voor alle moeite!”

* Het andere bericht is van Ina Lusink en betreft de zinloze vernieling van de herinneringsbank van de Koekoekschool. Ina: “De restanten zijn  opgehaald bij de gemeentewerf in Borculo. Daar troffen twee bestuursleden van het Brooks Toneel aan wat op de foto te zien is. Dat was even schrikken! Het gietijzeren onderstel is op vele plaatsen gebroken. Maar gelukkig is het hout nog vrijwel intact, dus er is in ieder geval nog “netjes” gesloopt door de vandalen. Daarna is er op de plaats delict nog gezocht en werden er nog wat onderdelen gevonden. Alles is naar smeed-/lasexpert Cor Borgonjen gebracht en daar zijn alle puzzelstukken in elkaar gepast en hieruit bleek dat er niets meer ontbreekt. Cor bood spontaan zijn medewerking aan voor het herstel van de bank en daar zijn wij erg blij mee. Dank je wel Cor! Er komt dus hopelijk een dag dat de bank zijn vertrouwde plek weer terugkrijgt. Wij zijn uiteraard erg benieuwd wie deze vernieling op hun geweten hebben. Bij deze dus een oproep: Wie heeft afgelopen weekend iets verdachts gezien of gehoord rondom de plek van de voormalige Koekoekschool?
Mail naar: brooks.toneel@solcon.nl of bel Ina Lusink 0573-453430.
 
* En na deze tumultueuze dag hoopte ik even bij te komen tijdens een rondje met het hondje om het maïsveld dat wacht op de machtige kneusmachine. Daar wachtte echter een nieuwe onaangename surprise. FiLMPJe!
 
http://www.youtube.com/watch?v=KJPh6zooFlY