Frühshoppen met De Weuste en De Badmutse

Ruurlo – Poets de lederhose maar op, want op zondag 7 maart gaan we weer frühschoppen in De Keizerskroon. “De Bargkapel” tekent voor de muzikale omlijsting en er is een optreden van het “Brookduo.”
De organisatoren mailen: “Zet “De Weuste” en “De Badmutse” op een podium in een feesttent of zaal en je hebt gegarandeerd feest. Het Brookduo trekt met Oostenrijkse en Duitse melodieën, voorzien van echte onvervalste Maarkelse dialectteksten, door de regio van feest naar feest. Ook boekte het duo grote furore in Oostenrijk met in haar kielzog ruim 160 meegereisde fans. De twee Maarkelse kearls hebben al zeven cd’s achter hun naam staan.Met hun nieuwste CD “Hool mie vast” zijn alle records gebroken.Zet het bier maar koud, sluit het geluid maar aan, want het gaat gebeuren!”
 
Het frühschoppen begint om 11.30 uur, zaal open 10.30 uur. Kaarten kunnen besteld worden bij De Keizerskroon T 0573 – 451416.Omdat het evenement in de voorgaande jaren vaak was uitverkocht, is het raadzaam om de kaarten  op tijd te bestellen.