Een prachtige nazomerweek

Ruurlo – Vandaagis het eerst half bewolkt maar in de loop van de middag neemt de bewolking verder toe naar zwaar bewolkt. Het blijft droog met af en toe zon en de temperatuur stijgt naar 20 tot 22 ºC. bij een zwakke tot soms een matige zuidwesten wind. Komende nacht is het – op een lokale drup regen na –  droog en geheel bewolkt met op veel plaatsen nevel en mist. De temperatuur daalt niet lager dan 12 tot 14 ºC. bij een zwakke zuidwesten tot zuiden wind.

Dinsdag is het overwegend droog en half tot zwaar bewolkt en af en toe wat zon. Er is een kleine kans op een drupje regen rond de middag. De temperatuur stijgt naar 19 tot 21 ºC. bij een zwakke veranderlijke wind. Morgennacht is het droog en licht bewolkt met flinke opklaringen en op veel plaatsen nevel en mist. De temperatuur daalt naar 9 tot 11 ºC. en de wind is zwak en komt uit het oosten.

De dagen daarna is het droog en licht bewolkt tot helder met overdag vrijwel volop zon. De temperatuur stijgt naar 22 tot 25 ºC, Volgende week maandag komt het kwik met 18 tot 20 ºC. weer flink lager. In de nacht daalt de minimumtemperatuur naar 9 tot 12 ºC. De wind is zwak, komt uit het zuidoosten en draait zondag via zuid naar het zuidwesten op maandag. (Bron: www.weerstationruurlo.nl)

Foto: Huize Ruurlo, "achtergrond" van de HerfstFair die komend weekeinde wordt gehouden. (foto TostiPress/RuurloVandaag)