Bewolkte dag

Ruurlo – Vandaag is het geheel bewolkt met nu en dan wat regen of een regenbui. De temperatuur stijgt niet hoger dan 13 tot 15 º C. bij een zwakke tot matige westzuidwesten wind. Komende nacht is het overwegend droog en zwaar bewolkt met een enkele opklaring. De temperatuur daalt niet lager dan 9 tot 11 º C. bij een zwakke wind uit zuidwestelijke richtingen.

Zondag is het zwaar tot geheel bewolkt met nu en dan wat regen. Vooral in de middag is er kans op enkele regenbuien. Het kwik loopt niet verder op dan 12 tot 14 º C. bij een zwakke tot matige westzuidwesten wind. Morgennacht is het half tot zwaar bewolkt met tot middernacht nog een enkele regenbui en daarna is het droog. De nachttemperatuur daalt niet verder dan 9 tot 11 º C. bij een matige westnoordwesten wind. (Bron: WeerstationRuurlo).
* De herfstfoto is van Ilja Jansen. Wellicht inspiratie voor een herfststukje? RuurloVandaag stelt een aardige attentie beschikbaar voor het mooiste herfststukje. Gaarne verwachten we foto’s van uw creatie en de lezers bepalen de winnaar. Zie ook onze poll op de homepage.