Naar de bruidsevent in de Orangerie

door Ton Oskam

Ruurlo – Goedemiddag lezers. Ik heb weinig nieuws uit Ruurlo. Liever zat ik in mijn geboorteplaats Den Haag (nou ja, eigenlijk stond de wieg in Loosduinen – destijds mooi dorpje achter Den Haag) waar het nu heftig tekeer gaat. Bos zit te liegen dat hij niets over dat NATO-verzoek wist. Balk-ellende vindt dat eerst het kabinet zich moet uitspreken, terwijl hijzelf al standpunten had ingenomen inzake het rapport over de Irak-invasie voordat het in het kabinet is besproken. En nu moet Majesteit voor de zoveelste keer haar vakantie in Lech onderbreken om de avonturen in het parlementaire kippenhok aan te horen.

* Er is mooier nieuws. In de Orangerie wordt op 28 februari tussen 12.00 en 17.00 uur een Bruidsevent gehouden. Aanstaande bruidsparen kunnen hier inspiratie opdoen voor hun huwelijksdag. Tijdens deze happening zullen standhouders zich presenteren in de Orangerie die geheel in de bruidssfeer wordt ingericht. Zo zal er een catwalk zijn waar de actuele bruidsmode wordt geshowd.
Voor deze reclame om uw trouwdag tot een onvergetelijke dag te maken moet u wel de beurs trekken. De entree kost namelijk tien euro. Nou ja, dat is wel inclusief een glas Glühwein of warme chocolademelk. En op vertoon van het entreekaartje mag u ook een bezoek brengen aan de trouwzaal van Kasteel Huize Ruurlo. Daar kom je anders niet zo vaak, toch? In de voorverkoop kosten de entreekaarten zelfs  €8,50 en ze zijn te koop bij Bruidshuis Beijer Besselink in Beltrum of bij Hampshire Hotel Avenarius in Ruurlo.