Reurpop-10-dagen

Lieve volgers! Hoewel we in erg onzekere tijden leven, zijn wij niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Als een fysiek festival even niet mogelijk is, dan doen we het toch gewoon digitaal? Daarvoor hebben wij ... Lees meer ...

Het bericht Reurpop doet mee aan Rabo ClubSupport verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop-10-dagen

Lieve volgers! Hoewel we in erg onzekere tijden leven, zijn wij niet van plan om bij de pakken neer te gaan zitten. Als een fysiek festival even niet mogelijk is, dan doen we het toch gewoon digitaal? Daarvoor hebben wij echter wel jullie steun nodig. Stichting de Vrienden van Reurle, organisator van het Reurpopfestival doet mee aan de actie Rabo ClubSupport. 

Vanaf 5 tot 25 oktober heb je de mogelijkheid om op ons te stemmen. Met een eventuele steun van Rabo ClubSupport willen wij in het voorjaar een digitaal festival organiseren. Om zo toch nog een soort van festivalgevoel over te kunnen brengen en mensen in deze moeilijke tijden te kunnen vermaken.

Tijdens het officiële Reurpopweekend konden we middels onze Reurpubquiz al even proeven aan het digitale. We willen in het voorjaar opnieuw een avondvullend programma presenteren. Dan komen we graag weer opnieuw digitaal in je woonkamer! Help jij ons dit mogelijk maken?

Stemmen kan vanaf 5 oktober hier.

Tijdslijn

  • 5 oktober – Start stemperiode: vanaf dit moment kunnen Rabobankleden hun stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit de buurt.
  • 25 oktober – Einde stemperiode.
  • November – Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport.

Het bericht Reurpop doet mee aan Rabo ClubSupport verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop