Reurpop

Bijna 13.000 bezoekers, ruim 580 vrijwilligers en meer dan 300 sponsoren hebben ervoor gezorgd dat teruggekeken kan worden op een meer dan geslaagde editie van Reurpop 2019. Verdeeld over 8 area’s was er voor ieder wat wil(d)s op gebied van ... Lees meer ...

Het bericht Een terugblik op 2019 verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop

Bijna 13.000 bezoekers, ruim 580 vrijwilligers en meer dan 300 sponsoren hebben ervoor gezorgd dat teruggekeken kan worden op een meer dan geslaagde editie van Reurpop 2019. Verdeeld over 8 area’s was er voor ieder wat wil(d)s op gebied van muziek, spektakel en theater. Dit zorgde ervoor dat de zaterdag én de zondag van het festival voor de tweede keer op rij uitverkocht waren. In dit artikel blikken we terug op ons Reurpopjaar!

Nieuwe area’s

De Balzaal, het Amsterdams Plein, de Greyhound Ranch, de Huiskamertent en de Zandkoele zijn al enkele jaren aanwezig op ons festivalterrein. Dit jaar voegden we nieuwe area’s toe. Zo werden de Havanna (inclusief helikopter als DJ booth), de Match4U Datekeet en Tolle Theo’s Skihut succesvol onthaald.

Helikopter

Een gevarieerde mix aan artiesten

Zoals de wijzen (uit het Oosten) altijd zeggen: vele mensen, vele wensen. Wat maakt dat het voor ons belangrijk is om muziek, spektakel en theater in alle vormen en maten terug te laten komen. Artiesten variërend van John de Bever (tevens de eerste artiest wie bekend werd gemaakt), Kris Kross Amsterdam, Frequencerz, Bökkers, Kav Verhouzer, Rootsriders, The Hillybilly Moonshiners Bluegrass band, Strike!, Kissterious, Feestnation, Livin’Room, Dennie Christian, Thijs Kemperink, Voltage, Daredevils, The Travelin’band, tot aan Plork en de aannemers verwelkomden we in 2019.

En voor wie zin had in een lekker foute avond was er op het Amsterdams Plein Coming Fout! Pim Pam Pompen, Mary Miracle, Bas Vol Gas & Domi Bling, Sweaty Disco en Dries Roelvink vormden hiervoor de perfecte ingrediënten.

Dries Roelvink

Fantastische vrijwilligers

Zonder de inzet van ruim 580 vrijwilligers voor- en tijdens het festivalweekend zou Reurpop niet kunnen bestaan. Jaarlijks zijn de werkzaamheden erg gevarieerd. Van het opbouwen van de podia/tenten, het draaien van bardiensten, fotograferen, filmen, kassadiensten draaien, vragen beantwoorden via social media, de catering verzorgen, het begeleiden van artiesten tot aan schminken op de kindermiddag.

Allen met één gezamenlijk doel: ervoor zorgen dat duizenden mensen een geslaagd Reurpop festival hebben. Iedereen die heeft bijgedragen aan een geslaagd Reurpop 2019: hartelijk dank voor je inzet! Lijkt het jou ook leuk om te helpen als vrijwilliger? Meld je dan hier aan!

Daten in onze Datekeet!

Samen met Match4U en Festival Lovers gaf Reurpop festivalbezoekers, die hier open voor stonden, de kans geven om zich offline te laten matchen met een andere festivalganger. Indien er een match was, kregen de festivalgangers  de kans om een-op-een kennis te maken in de Datekeet. Om vervolgens lekker los te gaan op de ‘Match4U goes festival’ weide (ook wel bekend als de Silent Disco area).

Anti-kater ontbijt en yoga op de zondagmorgen

Afgelopen jaar hadden festivalgangers voor het eerst in de Reurpop geschiedenis, de kans om te uitgebreid te ontbijten op het festivalterrein.  Mams Ruurlo, La Dolce Barista en Oma Bep zorgden voor o.a. heerlijke uitsmijters, verse koffie en vrolijk vermaak.

Ontbijt Reurpop

De Ruurlose Jozien Jager gaf op zondagochtend een meer-dan-ontspannende yogales aan de festivalgangers die alweer vroeg in de veren waren om de laatste festival dag fris te beginnen! Vervolgens konden de gasten genieten van Goedemorgen Reurpop met onder andere Dennie Christiaan.

Yoga Reurpop

Voor de kleintjes vond ook dit jaar weer de populaire Plus Kogelman kindermiddag plaats. Met dit jaar ‘safari’ als thema. Een heuse reptielenshow vond plaats om de kindermiddag helemaal in het thema te laten zijn.

Reptielen Reurpop

 

Nachtoele actie groot succes

Zwembad de Meene is afgelopen jaar omgetoverd tot Nachtoele verkooppunt. Tijdens deze grandioze kaartverkoopactie werd zo’n 50% van alle Reurpop entreekaarten vroegtijdig verkocht. Bekijk hieronder de Reurpop Nachtoele terug!

Reurpop 2019 | Aftermovie vrijdag

Reurpop 2019 | Aftermovie zaterdag

Reurpop 2019 | Aftermovie zondag

Reurpop 2019 | Official Aftermovie

Reurpop 2019 | Eindshow

Dank dat jij erbij was in 2019. We hopen aankomend jaar weer op je te mogen rekenen!

Kaartverkoop 2020

Ps. weten wanneer de kaartverkoop voor editie 2020 start? We communiceren dit als eerste per mail! Schrijf je hieronder dus in voor onze nieuwsbrief 😉
Laden…

Het bericht Een terugblik op 2019 verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop