Wethouder verrast Reurpop

Inmiddels kent iedereen hem; Rupo. Op elk evenement in de regio laat de immer goedgemutste mascotte zich zien. Van het Karel Stegeman Toernooi tot de Braderie en van de opening van een nieuwe winkel tot een bezoek aan basisscholen. Rupo, ... Lees meer ...

Het bericht Hart voor de Achterhoek: Stem op Rupo 2.0! verscheen eerst op Reurpop.


Wethouder verrast Reurpop

Inmiddels kent iedereen hem; Rupo. Op elk evenement in de regio laat de immer goedgemutste mascotte zich zien. Van het Karel Stegeman Toernooi tot de Braderie en van de opening van een nieuwe winkel tot een bezoek aan basisscholen. Rupo, als belichaming van de Hazewindhond (een levend symbool voor Ruurlo), kon ruim vijf jaar geleden worden gerealiseerd dankzij hulp van het Rabobank Coöperatiefonds. Inmiddels is Rupo zo intensief gebruikt, dat we een nieuw mascottepak aan zullen moeten schaffen. 

Daarom doet Reurpop dit jaar wederom mee aan de Rabobank-actie: ‘Hart voor de Achterhoek’. Vanaf 5 t/m 19 september is het mogelijk om op ons initiatief te stemmen. Het doel is om Rupo nieuwe attributen en kledingstukken te geven, waardoor hij inzetbaar blijft voor activiteiten in de regio. Help jij mee om kinderen in de regio te blijven vermaken?

Kortom: ben je lid van de Rabobank? Stem dan op het initiatief van stichting ‘de Vrienden van Reurle’ en maak dit project samen met ons mogelijk! Stemmen kan via deze link!

Het bericht Hart voor de Achterhoek: Stem op Rupo 2.0! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop