Reurpop-10-dagen

Beste Reurpoppers, het echte aftellen is vanaf NU echt begonnen! Nog 10 dagen en de 18e editie van Reurpop gaat van start. Over iets minder dan zo’n 240 uur / 14400 minuten / 864000 seconden zien we jou misschien wel ... Lees meer ...

Het bericht Nog maar 10 dagen tot Reurpop! verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop-10-dagen

Beste Reurpoppers, het echte aftellen is vanaf NU echt begonnen! Nog 10 dagen en de 18e editie van Reurpop gaat van start. Over iets minder dan zo’n 240 uur / 14400 minuten / 864000 seconden zien we jou misschien wel stapje voor stapje bewegen bij Kav Verhouzer, høken bij Bökkers of uit volle borst mee zingen met John de Bever. Wij krijgen die lach in ieder geval nu al niet meer van ons gezicht. Voor de echte festivalganger die alle artiesten wilt mee pakken, bekijk de line-up op onze website en stippel je route uit!

De voorpret is ook van start gegaan, want wij jullie de komende dagen vermaken met uiteenlopende extra’s, zoals achter de schermen materiaal, tips en tricks, leuke momenten van voorgaande jaren en andere lolligheden. Hier beginnen wij vandaag al mee! De datekeet maakt zijn entree op deze editie van Reurpop en om alle deelnemers een handje te helpen hebben wij alvast tien openingszinnen om het ijs te breken:

  1. “Ben jij een spoorwegovergang? Want je bent een lekkerding, ding, ding, ding, ding”
  2. “Uit welke schoonmaakkast kom jij? Want ik vind je wel een moppie”
  3. “Is dat een ladder in je panty of is dat ‘the stairway to heaven’”
  4. “Ik heb vroeger veel Animal Planet gekeken, maar zo’n tijger als jij heb ik nog niet eerder gezien.”
  5. Voor de mannen “Waarom kom je niet even op mijn schoot zitten? Dan praten we over wat als eerste opkomt” (Als je deze nu heel graag wilt gebruiken als vrouw, moet je er even mee spelen, met de zin dan.)
  6. “Ben jij een toetsenbord? Want je bent wel mijn type”
  7. “Het enige verschil met mij en Rembrandt is, dat ik niet de nacht wacht.”
  8. “Are you Jamaican? Cause jamaican me crazy”
  9. “Heb je geen pijn aan je voeten? Je loopt al uren door mijn gedachten”
  10. “Buj nog vrie? Want k zie OELE wa zitt’n”

Wij zijn niet aansprakelijk als ze niet hebben geholpen. Welke zin hoor jij je vriend/vriendinnen al zeggen? Tag ze op Facebook!

Het bericht Nog maar 10 dagen tot Reurpop! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop