Reurpop festival

Vaarwater Prachtige teksten en heerlijke muziek. De sfeer die ze kunnen creëren is fantastisch, een aanrader om een keer te bezoeken. Dit muzikale duo wil je dus niet missen! Richard Seba en Frédérique Arnold zijn vrienden voor het leven. In ... Lees meer ...

Het bericht Vierklapper: Vaarwater, Emphasis, The Wetnecks en Weekendkrachten op #RP19 verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop festival

Vaarwater
Prachtige teksten en heerlijke muziek. De sfeer die ze kunnen creëren is fantastisch, een aanrader om een keer te bezoeken. Dit muzikale duo wil je dus niet missen! Richard Seba en Frédérique Arnold zijn vrienden voor het leven. In 2017 vinden ze de Amstel als broedplaats voor hun Nederlandstalige luisterliedjes over spijkerjassen, fluisteren en smaakversterkers. Bijzondere onderwerpen waar prachtige liedjes uit voortvloeien. Verwacht een vrolijk duo met eerlijke, soms confronterende liedjes.

Emphasis
Ricky Manders en Tim Achten, beter bekend als het hardstyleduo Emphasis, zijn een van de upcoming talenten binnen het Hard Dance genre. In 2013 begonnen ze met het draaien van hardstyle. Ze speelden de afgelopen jaren op diverse festivals, zoals: Defqon.1, Intents, Q-Base en de Ziggodome (waar ze de Contest: The Return of Headhunterz wonnen. Na een break in 2017, kwam Emphasis met een nieuwe release, geholpen door Brennan Heart.

The Wetnecks
De zeven broers van The Wetnecks, komend uit Alabama (USA), zijn in een razend tempo Nederland aan het veroveren! Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbillystijl. The Wetnecks zetten gegarandeerd de boel op de kop. Festivals als Paaspop, de Zwarte Cross en Festyland zijn reeds platgespeeld.

Weekendkrachten
Weekendkrachten, een vijfkoppige formatie uit Harfsen en Laren neemt u mee naar de tijd van de ‘olderwetse brulfte’ en ‘heavig angoan op de karmse’. Met een aanhanger vol werktuigen en goeie zin gaan deze goedlachse Achterhoekers langs menig café, feesttent, huiskamer of bijkeuken om fijne versjes ten gehore te brengen. Met covers variërend van vuige rock ’n roll tot bekende meezingers, wordt het publiek meegetrokken in de laagdrempelige semi-akoestische setting. Of zoals onlangs bij hun reviews te lezen was: Gruwelijk mooi feest, goede muziek, niet zo alderbastend hard en donders lekkere hapjes!

Het bericht Vierklapper: Vaarwater, Emphasis, The Wetnecks en Weekendkrachten op #RP19 verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop