De zondagmiddag van Reurpop staat bekend als dé dag voor jong en oud. Voor de Reurpoppers op leeftijd wordt traditiegetrouw Goedemorgen Reurpop georganiseerd, maar ook aan de jonge Reurpoppers wordt gedacht! Dit jaar wordt de kindermiddag mogelijk gemaakt door Plus Kogelman én de Reurpopvrijwilligers. ... Lees meer ...

Het bericht Zondagmiddag 16 juni: de Reurpop Kindermiddag! verscheen eerst op Reurpop.


De zondagmiddag van Reurpop staat bekend als dé dag voor jong en oud. Voor de Reurpoppers op leeftijd wordt traditiegetrouw Goedemorgen Reurpop georganiseerd, maar ook aan de jonge Reurpoppers wordt gedacht! Dit jaar wordt de kindermiddag mogelijk gemaakt door Plus Kogelman én de Reurpopvrijwilligers. Samen zorgen zijn wederom voor een supergezellige kindermiddag met dit jaar als thema: safari. Waan je op de Afrikaanse steppe en kijk uit naar zebra’s, giraffen, leeuwen en nijlpaarden!


De kindermiddag wordt 16 juni, in tegenstelling tot voorgaande jaren, al om 12.00 uur geopend met een speciale kindershow van Plork en de Aannemers! Vervolgens worden op de Havanna talloze gave activiteiten en spelletjes georganiseerd om de kleintjes te vermaken terwijl papa en mama nog een extra drankje drinken. Zo kunnen de kinderen meedoen met Tante Bep’s kinderbingo, genieten van een optreden van het kinderkoor Sing-a-Song of meedansen op de muziek van DJ Timo de Feesttijger! Maar dit is nog niet alles want speciaal voor de Reurpopkids wordt er een echte Reptielenshow opgevoerd! Wat te denken van echte slangen, spinnen en zelfs kaaimannen?

Tijdens de drie kwartier durende show zullen verschillende reptielen worden getoond en zullen de begeleiders je alles over deze fascinerende dieren vertellen. Durf jij hier bij te zijn? Uiteraard kunnen de kleinere Reurpoppers zich ook dit jaar weer laten schminken, in de zandbak spelen en krijgen zij als ze willen een mooie ballon mee naar huis! Tot 16 juni allemaal!

Pssst, ook dit jaar hebben kinderen t/m 13 jaar én 65-plussers gratis entree.

Het bericht Zondagmiddag 16 juni: de Reurpop Kindermiddag! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop