dudesofhengel

Ja, je leest het goed! Niet “The Dukes of Hazzard” maar “The Dudes of Hengel”. Deze twee dudes, Patrick Garritsen en Mark Oldenhave, blazen nieuw leven in de vergeten blues, country en rock and roll. Verwacht de echte oude nummers, ... Lees meer ...

Het bericht “The Dudes of Hengel” op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


dudesofhengel

Ja, je leest het goed! Niet “The Dukes of Hazzard” maar “The Dudes of Hengel”. Deze twee dudes, Patrick Garritsen en Mark Oldenhave, blazen nieuw leven in de vergeten blues, country en rock and roll. Verwacht de echte oude nummers, die je normaal niet zo snel zou horen op de feestjes. Gewapend met hun instrumenten zorgen ze voor een geweldig feest, voor jong en oud.

Hoewel ze maar met twee man zijn, creëren ze makkelijk het geluid creëren van een hele band. Het duo houdt van een uitdaging, dat laat zich zien in hun nummerkeuze. Nummers van onder andere Johnny Cash, Traveling Wilbury’s, Neil Young, Bruce Springsteen en Nirvana zijn terug te vinden in het repertoire, al is  dat nog maar een klein gedeelte van wat The Dudes of Hengel allemaal spelen.

Kortom, een keer wat anders horen dan de gebruikelijke nummers? Kom dan vrijdag 14 en zaterdag 15 juni naar de Ranch! The Dudes of Hengel zorgen tussen de optredens door voor de muzikale ondersteuning en een topstemming!

Nu alvast lekker in de stemming komen? Check hier wat video’s van The Dudes of Hengel!

 

Het bericht “The Dudes of Hengel” op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop