Reurpop kindermiddag

De zondagmiddag van Reurpop staat bekend als dé dag voor jong en oud. Voor de Reurpoppers op leeftijd wordt traditiegetrouw ‘Goedemorgen Reurpop’ georganiseerd, maar ook aan de jonge Reurpoppers wordt gedacht! Dit jaar zorgen kindermiddag hoofdsponsor Plus Kogelman én de ... Lees meer ...

Het bericht Waan je in de jungle tijdens de Reurpop kindermiddag! verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop kindermiddag

De zondagmiddag van Reurpop staat bekend als dé dag voor jong en oud. Voor de Reurpoppers op leeftijd wordt traditiegetrouw ‘Goedemorgen Reurpop’ georganiseerd, maar ook aan de jonge Reurpoppers wordt gedacht! Dit jaar zorgen kindermiddag hoofdsponsor Plus Kogelman én de Reurpopvrijwilligers wederom voor een supergezellige kindermiddag, met als komend thema: jungle!

De kindermiddag wordt 16 juni, in tegenstelling tot voorgaande jaren, al om 12.00 uur geopend met een speciale kindershow van Plork en de aannemers! Vervolgens worden op de Havana talloze gave activiteiten en spelletjes georganiseerd om de kleintjes te vermaken terwijl papa en mama nog een extra drankje drinken. Zo kunnen de kinderen meedoen met Tante Bep’s kinderbingo, genieten van een optreden van het kinderkoor Sing-a-Song of meedansen op de muziek van DJ Timo de Feesttijger! Vindt je kind het leuk om geschminkt te worden, in de zandhoop te spelen of een mooie ballon mee naar huis te nemen? Ook dat kan natuurlijk tijdens de Reurpop kindermiddag!

Tot 16 juni allemaal!

Op zondag 16 juni hebben kinderen t/m 13 jaar én 65-plussers gratis entree.

Het bericht Waan je in de jungle tijdens de Reurpop kindermiddag! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop