Pieternel-Reurpop-2019

Pieternel verlegt de grenzen van het genre op een onverwachte manier. Ze speelt gitaar maar geeft haar eigen draai aan verschillende songs. Door haar intieme en akoestische nummers weet ze jullie in de Huiskamertent dat huiskamergevoel bij te brengen. Al ... Lees meer ...

Het bericht De avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam op Reurpop! verscheen eerst op Reurpop.


Pieternel-Reurpop-2019

Pieternel verlegt de grenzen van het genre op een onverwachte manier. Ze speelt gitaar maar geeft haar eigen draai aan verschillende songs. Door haar intieme en akoestische nummers weet ze jullie in de Huiskamertent dat huiskamergevoel bij te brengen.

Al vanaf jonge leeftijd was Pieternel bezig met muziek waardoor ze snel op het podium stond. Op 16-jarige leeftijd won ze de publieksprijs van het Concours de la Chanson. In New York volgde ze meerdere songwriting masterclasses. Ze tourde met verschillende bands en had ze haar eigen solovoorstellingen. Ook had ze meerdere kleine rollen in films en series, waaronder ‘Pak van Mijn Hart’ en ‘Noord/Zuid’.

Haar nieuwe album is gemaakt in Nashville en New York, een groot avontuur! Tijdens haar verblijf in deze Amerikaanse steden ontdekte ze haar liefde voor folk en country met een vleugje pop. Haar stijl laten dan ook invloeden horen van First Aid Kit, Douwe Bob, Bonnie Raitt, Lucius en Chris Stapleton. Dat wil je niet missen! Pieternel speelt op zaterdag 15 juni in de Huiskamertent vanaf 22:30 uur.

Het bericht De avontuurlijke ‘Nashville-girl’ uit Amsterdam op Reurpop! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop