Danielle Kranenburg heeft zich met haar praktijk D Coaching & Training aangesloten bij het Vitaliteitscentrum in Ruurlo. Danielle werkt als coach en trainer met mensen die kampen met stress en burn-out en mensen die bewuster en relaxter willen leven. Dit doet zij door middel van één op één coaching, eventueel aangevuld met een online training of programma, maar ook werkt zij met kleine groepen in de vorm van thema bijeenkomsten en groepsprogramma’s. 

Het Vitaliteitscentrum biedt inmiddels een breed aanbod aan vitaliteit gerelateerde disciplines onder één dak. Dit loopt uiteen van fysiotherapie, logopedie, een diëtist en hypnotherapie tot podotherapie en huid- en oedeemtherapie. Coaching op het gebied van bewust leven, stress en burn-out is hier een mooie aanvulling op. 

“En dat is juist ook de kracht van het Vitaliteitscentrum”, aldus Wilma Oplaat, beheerder van het Vitaliteitscentrum en tevens eigenaar van Fysiotherapie Oplaat. “Door dit brede aanbod en de korte lijnen kunnen wij elkaars expertise inzetten om de patiënt of cliënt nog verder vooruit te helpen”. 

Wil je Danielle volgen voor inspiratie en tips om relaxter te leven, volg haar dan op Facebook https://www.facebook.com/DanielleKranenburgBewustLeven/.

En wil je op de hoogte blijven van het nieuws en de activiteiten in het Vitaliteitscentrum, volg dan de pagina van het Vitaliteitscentrum op Facebook https://www.facebook.com/Vitaliteitscentrum/ .

Vitaliteitscentrum, Dorpsstraat 5 in Ruurlo.

DanielleKranenburgVitaliteitsCentrum