Op Zondag 16 december 2018 houdt modelspoorvereniging “De Seinpaal” weer de jaarlijkse Winterrijdag in kerstsfeer.
Tijdens deze dag rijden de modelspoortreinen van de Seinpaal op de 400m² grote LGB-baan in kerststijl. Bezoekers met LGB-materieel zijn van harte welkom om op de grote LGB baan te komen rijden. Dit kan zowel analoog als digitaal (te besturen via de Z21 app). 
De LGB baan is voor de gelegenheid in een winters jasje gestoken en de kerstman rijdt rond op een van de treinen. Ook de andere modelspoorbanen in verschillende bouwschalen zijn de hele dag in vol bedrijf.
Nieuw dit jaar is een LGB baan (schaal 1:22) op het minimale oppervlak van amper 1 vierkante meter. Voor een beetje creatieve knutselaar kan dit een leuke inspiratie.

Ook is er tijdens de Winterrijdag weer van alles te doen en te beleven in de CactusOase, met dit jaar een Kerstoptreden met een eigen repertoire van Guus Gardien en Jeroen Breumelhof.

Guus & Jeroen spelen een mix van eigen Nederlandstalig werk en Pop/ Rock & Roll covers, denk daarbij aan Buddy Holly, Elvis Presley, en met een tintje Spaans & Zuid-Amerikaanse ritme's. Tijdens deze sfeervolle dag zullen zij ook Kerstnummers zingen, dus kom vooral en zing mee!

Op deze dag is er VRIJ ENTREE voor het optreden én de modelspoorbanen. Het optreden is in de verwarmde koffieruimte (chocolademelk met slagroom en lekkere zelfgebakken kruidkoek staat die dag klaar). Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree.

Meer informatie is te vinden op: www.cactusoase.nl en de facebookpagina van de Seinpaal

RW15 42057 Small