BZB op Reurpop 2019

Afgelopen week werd de eerste act voor Reurpop 2019 bekend gemaakt, de Rootsriders zullen met hun nieuwe Legend 35 show een ode brengen aan Bob Marley. Yah man! Natuurlijk is dit nog maar het begin wat betreft de artiesten die ... Lees meer ...

Het bericht BZB op Reurpop 2019! verscheen eerst op Reurpop.


BZB op Reurpop 2019

Afgelopen week werd de eerste act voor Reurpop 2019 bekend gemaakt, de Rootsriders zullen met hun nieuwe Legend 35 show een ode brengen aan Bob Marley. Yah man! Natuurlijk is dit nog maar het begin wat betreft de artiesten die acte de presence zullen geven en we zijn apetrots dat we de volgende act aan jullie mogen voorstellen: BZB, oftewel Band Zonder Banaan, komt naar het Reurpopfestival!

Wat zo’n 25 jaar geleden begon als een eenmalig optreden is nu, anno 2018, nog steeds een begrip in het Nederlandse live-circuit. Deze artiesten kunnen vertrouwen op een enorme bak ervaring en door de jaren heen is de band uitgegroeid tot een muzikale kameleon die zich op elk podium thuis voelt. Dit kleurrijke gezelschap heeft op tal van grote festivals bewezen er een dampend feest van te kunnen maken. Zo stonden ze door de jaren heen op festivals als Pinkpop, FestyLand, Lowlands en de Zwarte Cross. Ook waren ze in een ver, ver verleden al eens op Reurpop. In de beginjaren van ons festival betraden de heren de bühne aan de Wiersseweg en het werd een memorabel feest. De hoogste tijd om ze eens terug te halen dus!

BZB staat voor feest, interactie met het publiek en theatrale acts en dat alles verpakt in een energieke liveshow. Gewapend met hits als Echte Vrienden, Koning Pintenman en de Bankzitter is stilstaan onmogelijk en we weten zeker dat deze alleskunners het Reurpoppubliek zullen laten deinen, springen en zingen tot één grote feestende massa. Dat wil je dus niet missen! Scoor dan ook je kaarten voor Reurpop 2019 op donderdag 4 oktober tussen 23.00 en 01.00 uur tijdens de Nachtoele-actie. Waar? Zwembad de Meene. De online verkoop start direct na de Nachtoele-actie op 5 oktober om 01.00 uur via tickets.reurpop.nl.

Het bericht BZB op Reurpop 2019! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop