Op donderdag 9 en 16 en op dinsdag 21 augustus van 13.00 – 17.00 uur wordt door de Kunstkring Ruurlo de workshop ‘Schilderen voor kinderen’ georganiseerd. Deze workshop, die onder leiding staat van docente Lisette Wetzels, is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De plaats van handeling is het atelier van de kunstkring in het Kulturhus aan de Nieuwe Weg 5 in Ruurlo. De kosten bedragen € 20,00 per middag, inclusief materiaal en iets te drinken.

Schilderles voor kinderen 2018 Foto Lieneke Tanis

Kinderen zijn bij Lisette Wetzels in vertrouwde handen als het gaat om creatieve vorming. Als docente kunstzinnige vorming is zij al enige jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger bij het project ‘Kunst in de kinderschoenen’, een succesvolle, jaarlijks terugkerende activiteit van de kunstkring.

Haar deskundigheid en enthousiasme zijn daarbij van grote waarde. Ook heeft zij in het verleden al meer schilderlessen voor kinderen verzorgd. Lisette haalt de in elk kind aanwezige creativiteit en fantasie naar boven en laat ze die met kleur en gevoel op een schilderdoek vastleggen. De onbevangenheid van het kind en het plezier om iets moois te maken, staan tijdens deze middagen voorop. Kinderen kunnen zich opgeven voor alle drie middagen, maar ook voor een of twee.

De workshop gaat alleen door bij voldoende deelname, d.w.z. tenminste zes kinderen per middag. Mocht dat aantal voor een bepaalde datum niet gehaald worden, dan worden de kinderen geclusterd. Hierover worden ouders en kinderen tevoren geïnformeerd.

Voor meer informatie en aanmelden: Lieneke Tanis, 06-51609497 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.