D Coaching  Training

Stress en burn-out. Het is aan de orde van de dag. En de cijfers liegen er niet om. Wel 1 op de 7 werkenden meldt jaarlijks burn-out klachten, waarvan bijna de helft langdurig thuis komt te zitten.


En van al die mensen was ik er één. Na een enorme zoektocht is het mij gelukt om er heel sterk uit te komen. En voor mij was al snel duidelijk dat ik iets wilde doen met mijn burn-out ervaring. Het coachen en mensen anders laten denken zit in mij. En omdat ik niet de specialistische begeleiding kon vinden die ik zo hard nodig had ga ik dit nu bieden aan anderen. En daarbij ga ik integraal te werk, want een burn-out ontstaat niet alleen door druk zijn op je werk.

Ik coach 1 op 1 vrouwen die gebukt gaan onder chronische stress of die burn-out zijn geraakt. Dit doe ik live, of via een beeldverbinding als Skype. Zodat afstand geen issue is. Want ik ben ervan overtuigd dat in iedereen die sterke persoon zit, daar gaan we naar op zoek in dit proces. Zodat je grip krijgt op jezelf, en van daaruit kun je weer gaan leven!

Naast 1 op 1 coaching heb ik het online programma Sterk zonder Stress gemaakt waarmee je in je eigen tempo 7 modules doorloopt. De 7 modules omvatten alle invalshoeken van mijn proces, hoe ik uit mijn burn-out ben gekomen. Van acceptatie, hele praktische tips, inzichten, waarom doe je zoals je doet, beperkende overtuigingen tot de focus op jezelf sterk maken en hoe je nieuwe patronen kunt aanleren en verankeren. Weer die integrale aanpak. Zodat deelnemers na 7 modules enorme sprongen hebben kunnen maken. De regie over zichzelf hebben en van daaruit weer kunnen gaan leven!

Want van al die mensen was ik er inderdaad één. Op een mooie nazomerdag in augustus kwam de man met de hamer. BAM. Burn-out. Na twee maanden volledig uit het veld geslagen te zijn begon ik me weer een beetje mens te voelen. En ik was vastbesloten om sterk uit mijn burn-out te komen. Alleen had ik geen idee waar ik moest beginnen.

Ik zocht een coach die gespecialiseerd is in burn-out. Geen generalist, maar iemand die het zelf heeft ondervonden, die weet hoe het voelt en niet uit een boekje praat. Een ervaringsdeskundige. En dat bleek zoeken naar een speld in een hooiberg.

Toen heb ik mijn eigen weg gezocht. Ik heb gesproken met een verzuimdeskundige, de praktijkondersteuner, en ik heb mij heel veel laten inspireren door mensen met een verhaal. Mensen die zelf hebben ondervonden hoe zij sterk in het leven kunnen staan. Die zelf getransformeerd zijn van twijfelaar, onzeker, geleefd worden naar supersterke vrouwen die zijn opgestaan, die in hun kracht staan. Die zichzelf serieus zijn gaan nemen.

En dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf in korte tijd heel sterk heb kunnen maken. Inzicht in mij zelf heb gekregen en daardoor kon veranderen. Naar de sterke versie van mijzelf! Daarmee heb ik mijn burn-out volledig achter mij kunnen laten.

Nieuwsgierig naar mij en naar mijn verhaal? Of naar wat ik te bieden heb? Lees dan verder op mijn site of volg mij op Facebook

Op mijn site vind je ook een aantal mooie GRATIS producten. Een GRATIS training Stress Verminderen en een GRATIS E-book met 5 tips om tijdens je vakantie weer helemaal bij te tanken. Omdat ik het iedereen gun om stressvrij, sterk en bewust te kunnen leven.

Danielle Kranenburg, D Coaching & Training
https://www.d-coaching.nl