Toernooi voor tweede keer op Zwembad de Meene

Op zaterdag 11 augustus organiseert Volleybalvereniging Tornax voor het vierde jaar op een rij een beachvolleybaltoernooi. Volleyballers die het aandurven, kunnen zich met een team opgeven om voor lokaal publiek een gooi te doen naar de felbegeerde titel.

Ruurlo’s beachvolleybalkampioen 2018, dat klinkt toch als muziek in de oren? Beachvolleybal is in Nederland een enorm populaire sport. Hoewel Ruurlo niet aan zee ligt, heeft Zwembad de Meene prachtige beachvolleybalvelden aangelegd.

Voor de kids tussen de 12 en 16 jaar is er een open inschrijving en zal bij voldoende animo een jeugdtoernooi plaatsvinden in de ochtend. Daarbij zal worden gespeeld in teams van 4 personen. Bij de senioren wordt gespeeld in teams van 2, 3 of 4 personen. Dames en heren prestatief (vanaf 1e klasse niveau) spelen twee tegen twee. Dames en heren competitief (2e en 3e klasse niveau) spelen 3 tegen 3. En mix recreatief (spelvreugde boven prestatie) speelt vier tegen vier waarbij altijd minimaal één dame in het veld moet staan.

Durf jij het aan om lekker in het zonnetje, met de voeten in het zand, potjes te beachvolleyballen? Twijfel dan niet en geef je direct op voor het Tornax Beachvolleybaltoernooi 2018. Voor senioren is het inschrijftarief slechts € 15 per team, voor de jeugd zijn de kosten € 5 per team.

Opgeven kan via de website van Tornax: www.tornax.nl/beachvolleybal. Inschrijven kan t/m vrijdag 3 augustus.

IMG 8168