Catering Reurpop

Bij een goed feest hoort goed eten. Daar ontbreekt het dit jaar zeker niet aan op Reurpop 2018! Kip van de Kippen Preuverie, BBQ-en met De Naober, een frietje van De Timp, oesters van Burger-meesters, Indonesische versnaperingen van Wayang, pannenkoeken ... Lees meer ...

Het bericht Versnaperingen om je vingers bij af te likken verscheen eerst op Reurpop.


Catering Reurpop

Bij een goed feest hoort goed eten. Daar ontbreekt het dit jaar zeker niet aan op Reurpop 2018! Kip van de Kippen Preuverie, BBQ-en met De Naober, een frietje van De Timp, oesters van Burger-meesters, Indonesische versnaperingen van Wayang, pannenkoeken van De Heikamp, verrassende insectensnacks van Bugalicious, verse vis van Vishandel Bomers en op zondag haring van Haringkar Jordy. Kortom, de keuze is reuze!

Heb je ooit een krekel geproefd? Zo niet, grijp dan je kans op Reurpop. Bugalicious laat je kennis maken met niet-alledaagse maaltijden, zoals gebakken sprinkhanen, chocolaatjes met meelwormen, krekelkroketjes en chipsvarianten van krekels. Toch liever een oud-Hollandse pannenkoek of een vertrouwd portie patat? De Heikamp en De Timp staan voor je klaar.

In de exclusieve Secret Area kun je culinair genieten van oesters, met prosecco on the side, bij de Burger-meesters. Op het openbare terrein kunnen de visliefhebbers hun hart ophalen bij Vishandel Bomers en zondags bij Haringkar Jordy. Na een geslaagde dag mag een visje niet ontbreken.

Toch meer van een goed stuk vlees? De Kippen Preuverie, De Naober en Wayang zorgen ervoor dat je niks te kort komt. Van loempia tot spare-rib, of toch liever een portie hot wings? Alles om je vingers bij af te likken!

Het bericht Versnaperingen om je vingers bij af te likken verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop