Reurpop tijdschema

De elfde editie van Reurpop stevent af op een bezoekersrecord. De zaterdagkaarten raakten een week geleden al uitverkocht en ook zondag 10 juni lijkt de ticketbalie op slot te kunnen. Nieuw dit is jaar is de roze feestkerk Fort Fiësta, ... Lees meer ...

Het bericht Bezoekersrecord, bruiloft en bandjes: Reurpop editie 11 komt eraan! verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop tijdschema

De elfde editie van Reurpop stevent af op een bezoekersrecord. De zaterdagkaarten raakten een week geleden al uitverkocht en ook zondag 10 juni lijkt de ticketbalie op slot te kunnen. Nieuw dit is jaar is de roze feestkerk Fort Fiësta, waarin zondagochtend een Borculoos koppel in de echt verbonden wordt.

Of ook de vrijdagkaarten voortijdig opraken, is nog de vraag. Aan de line-up zal het in ieder geval niet liggen. Onder meer Handsome Poets, Suzan & Freek, Mental Theo en Danny Froger komen langs, alsook maar liefst drie tributebands (Rammstein, Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival).

De headliners op zaterdag 9 juni zijn eveneens niet mals. Wat dacht je van Henk Dissel, Tony Junior, Weekend Warriors, Crystal Dream en Ed Struijlaart? Op zondag 10 juni voeren de woorden peace en party de boventoon, dankzij ABBA-tributeband Abba Fever, Popgunn, The Dubbeez, Leeways XL en de Paloma’s.

“De uitdaging is om onze jubileumeditie te overtreffen. Qua bezoekersaantallen zitten we goed en er zijn meer dan genoeg te gekke dingen voorbereid”, zegt Martijn Klein Brinke, voorzitter van stichting de Vrienden van Reurle. ,,Laat je verrassen!” Reurpop vindt dit jaar plaats van vrijdag 8 juni tot en met zondag 10 juni.

Het bericht Bezoekersrecord, bruiloft en bandjes: Reurpop editie 11 komt eraan! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop