Stefan Mondial

Soundmixshow van Hennie Huisman en deed mee aan het SBS6-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Stefan is een doorgewinterd artiest die zijn publiek weet te vermaken met een breed Nederlandstalig repertoire aangevuld met eigen liedjes. Zondag 10 juni speelt deze Grolse ... Lees meer ...

Het bericht Inhaken met Stefan Mondial op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


Stefan Mondial

Soundmixshow van Hennie Huisman en deed mee aan het SBS6-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Stefan is een doorgewinterd artiest die zijn publiek weet te vermaken met een breed Nederlandstalig repertoire aangevuld met eigen liedjes. Zondag 10 juni speelt deze Grolse smartlappenkoning in onze Huiskamertent.

“Als het maar gezellig is”, is het motto van deze volkszanger. Van Koos Alberts tot Corry Konings en van Hanny tot Marianne Weber. Stefan zingt ze allemaal. Natuurlijk mogen ook zijn eigen muziekstukken niet ontbreken. Zo bracht hij in 2016 zijn single “Waarom voelt dit zo goed” uit.

De in Groenlo geboren en getogen Stefan Mondial liet al in de jaren 90 van zich horen. Het is Marianne Weber die hem destijds adviseerde een album uit te brengen nadat hij een cover van de zangeres had opgenomen. Na het tekenen van een platencontract verschijnt in 1996 zijn 12 liedjes tellende schijfje “Kleine Bever”. Sindsdien heeft hij meerdere singles uitgebracht en menig talentenjachten op zijn naam geschreven. Zo wint hij in 1999 het levenslied-festival in Neede, in 2003 zegeviert hij bij het Leids Festival Van Het Levenslied. Dat wordt zondag 10 juni de polonaise lopen en inhaken in de Huiskamertent.

Het bericht Inhaken met Stefan Mondial op Reurpop verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop