Huiskamertent-Reurpop

Fingerstyle-gitarist Mart Hillen, de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve, The Slampampers, Bart Juwett… Dit en meer vind je in de nieuwe Huiskamertent tijdens het Reurpopweekend, vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni. The Slampampers Van Duitsland tot aan Zuid Korea ... Lees meer ...

Het bericht Welke artiesten je moét zien in de Huiskamertent verscheen eerst op Reurpop.


Huiskamertent-Reurpop

Fingerstyle-gitarist Mart Hillen, de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve, The Slampampers, Bart Juwett… Dit en meer vind je in de nieuwe Huiskamertent tijdens het Reurpopweekend, vrijdag 8 tot en met zondag 10 juni.

The Slampampers
Van Duitsland tot aan Zuid Korea heeft dit reizende gezelschap met hun spectaculaire performances een diepe indruk achtergelaten. The Slampampers combineren Jump & Jive, Doowop, Close Harmony Singing en een verdwaalde Rap met tomeloze energie, onverwachte comedy en liters zweet!

Mart Hillen
In 2016 wint fingerstyle-gitarist Mart Hillen de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen. Fingerstyle betekent in het geval van Mart dat hij basgitarist, gitarist en drummer inéén is. Hij bespeelt de snaren en drumt tegelijkertijd op de klankkast van zijn gitaar. Mart is in zijn eentje een volwaardige band!

Collin Hoeve
De status van de Nijmeegse singer-songwriter Collin Hoeve groeit in rap tempo door. Zijn bekendheid kwam in een stroomversnelling toen hij bij 3FM Serious Request het wereldrecord Songs Schrijven vestigde: 105(!) stuks in 24 uur. In zijn performance is hij ontwapenend openhartig en vertelt hij tussendoor de luchtige, aangrijpende en altijd treffende en vermakelijke verhalen achter zijn songs.

Bart Juwett
Humor en mysterie; de perfecte combinatie om een avond te doen slagen. Zodra alle gasten hun entree hebben gemaakt in de Huiskamertent zal Bart Juwett de gasten entertainen als ‘tafelgoochelaar’. Is het werkelijkheid of illusie?!

Het bericht Welke artiesten je moét zien in de Huiskamertent verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop