Bingo-Reurpop

De inmiddels legendarische anti-katerbingo krijgt een nieuwe presentatrice. Ze is net zo Amsterdams als haar voorganger suikertante Jannie, alleen iets ouder. Rechtstreeks vanuit het bejaardenhuis is Oma Beb een waardige opvolger! De prijzen zijn ook dit jaar niet mals, variërend ... Lees meer ...

Het bericht Oma Beb waardige opvolger Tante Jannie tijdens 3de editie anti-katerbingo verscheen eerst op Reurpop.


Bingo-Reurpop

De inmiddels legendarische anti-katerbingo krijgt een nieuwe presentatrice. Ze is net zo Amsterdams als haar voorganger suikertante Jannie, alleen iets ouder. Rechtstreeks vanuit het bejaardenhuis is Oma Beb een waardige opvolger!

De prijzen zijn ook dit jaar niet mals, variërend van een luxe cadeauset aspirientjes tot een heerlijk vette broodmand met een variëteit aan frikandel-, kroket- en saucijzenbroodjes. Alles voor een maag die niet nóg verder van streek kan.

Of een foute bingo ook dit jaar betekent dat je een rauw ei moet opdrinken, dat is nog de vraag… Zorg dus dat je erbij bent, nuchter genoeg bent en je leesbril bij je hebt. Oma Beb mag dan oud zijn, maar ze pakt bingoballen sneller dan haar schaduw.

Het bericht Oma Beb waardige opvolger Tante Jannie tijdens 3de editie anti-katerbingo verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop