Verkeer Reurpop

Je kent ze vast wel of misschien ben je er zelf één: een ex-Ruurloër/Achterhoeker die het oude nest heeft verruild voor een zolderkamertje in de Randstad, Groningen, het zuiden of het buitenland. Tijd voor een reünie op onze Vriendenvrijdag! Al ... Lees meer ...

Het bericht Uitgevlogen vrienden? Houd je reünie op onze Vriendenvrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Verkeer Reurpop

Je kent ze vast wel of misschien ben je er zelf één: een ex-Ruurloër/Achterhoeker die het oude nest heeft verruild voor een zolderkamertje in de Randstad, Groningen, het zuiden of het buitenland. Tijd voor een reünie op onze Vriendenvrijdag!

Al sinds het ontstaan van Reurpop is de vrijdag een avond waar locals de boventoon voeren. De line-up is zeker zo goed als op zaterdag en zondag, maar het is net wat rustiger. Er is net wat meer ruimte en rust om te kletsen. Kortom: mits je niet te plat proat, kun je elkaar nog een beetje verstaan 😉

Heb jij nog een argument nodig om je verre vrienden naar Reurpop te lokken? Dan volgen hier een aantal redenen om de Reurpop-vrijdag te bezoeken:

  • Topartiesten komen langs, waaronder Mental Theo, Handsome Poets, Danny Froger, Suzan & Freek, een Rammstein-tributeband (Vannstein) en een Johnny Cash-tribute (Rocco Ostermann en zijn mannen van de Arnhemse band Donnerwetter)
  • Het bier is verser
  • De frituurolie is nog doorzichtig
  • Je bent nog niet brak (tenminste…)

Is het je gelukt om je vrienden over te halen? Meld je dan met je maten aan voor ons Facebook-evenement!

Succes en tot dan!

Het bericht Uitgevlogen vrienden? Houd je reünie op onze Vriendenvrijdag verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop