Pim Adema

Fort Fiësta is op zaterdagavond het domein van Pim Adema, beter bekend als Pim Pam Pompen. Deze avond zal hij acte de présence geven samen met zijn Fort Fiësta DJ’s, zodat jij en je vrienden uit jullie dak kunnen gaan! ... Lees meer ...

Het bericht Schuren, hakken en zagen in Fort Fiësta op zater- en zondag! verscheen eerst op Reurpop.


Pim Adema

Fort Fiësta is op zaterdagavond het domein van Pim Adema, beter bekend als Pim Pam Pompen. Deze avond zal hij acte de présence geven samen met zijn Fort Fiësta DJ’s, zodat jij en je vrienden uit jullie dak kunnen gaan! Zondag is het de beurt aan Bas Vol Gas & Domi Bling en de Thom & Jerry Show.

‘Ouderwets’  losgaan in Fort Fiesta op zaterdag
Ken jij nog dat ene feestcafé waar je vroeger élke week te vinden was in je studentenstad, waar je elke week je zuurverdiende studiefinanciering door je keel liet vloeien, de muziek véél te snel doorgestart werd en de barmannen nét iets te glad waren? Dat café waarvan je tegen iedereen zei dat je er nooit kwam, maar waar je tot op de dag van vandaag nog altijd naar terug verlangt?

Op Reurpop-zaterdag herbeleef je deze ‘oude’ tijden in Fort Fiësta. Feest, feest en nog eens feest van het begin tot het eind. Deze avond zullen o.a. Fort Fiësta DJ’s Alex Plattel, Relecto en Slick hun muzikale kunsten tonen. Deze allrounders hebben hun sporen in de scene reeds verdiend door talloze optredens te geven in de Achterhoek en de allerbekendste feestcafé’s ver daarbuiten!

Deze avond wordt afgesloten door Pim Pam Pompen met hier en daar nog een verrassingsact. Dat de tent heel blijft deze avond is geen garantie, want hij sloopte al eens eigenhandig een complete zeecontainer (Lichtenvoorde, Over de Top Festival 2017). Dat het een bruut feest wordt, kunnen wij wel garanderen. Schuren, pompen en glijden tot je erbij neervalt! Ga tot het gaatje want Pim Pam Pompen doet zaterdagavond de deur van Fort Fiësta op slot!

Reurpopkerk op zijn kop met de absolute zwaargewichten op zondag
Zondagochtend staat Fort Fiësta in het teken van de trouwerij. Nadat het huwelijk is voltrokken en we alle rijstkorrels aan de kant hebben geveegd, barst het feest in Fort Fiësta weer ouderwets los. Dan staan er namelijk absolute zwaargewichten op het programma. Op zondagmiddag trekken we met DJ-team Bas Vol Gas & Domi Bling en de Thom & Jerry Show alle registers open om samen nog één keer te knallen op de laatste festivaldag.

Het bericht Schuren, hakken en zagen in Fort Fiësta op zater- en zondag! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop