Pluggerz partner Reurpop

Als bezoeker ga je natuurlijk maar met één reden naar Reurpop: genieten! Vooral van je favoriete toppers, zoals o.a. Mental Theo, Beatcrooks, Tony Junior, Vannstein. Heerlijk! Vergeet alleen tussen al dit feestgedruis niet je gehoor te beschermen. Dan kun je ... Lees meer ...

Het bericht Die vervelende piep na een avondje uit is verleden tijd met Pluggerz! verscheen eerst op Reurpop.


Pluggerz partner Reurpop

Als bezoeker ga je natuurlijk maar met één reden naar Reurpop: genieten! Vooral van je favoriete toppers, zoals o.a. Mental Theo, Beatcrooks, Tony Junior, Vannstein. Heerlijk! Vergeet alleen tussen al dit feestgedruis niet je gehoor te beschermen. Dan kun je namelijk ook volgend jaar weer volop geniet van goede live muziek tijdens Reurpop.

Want een vervelende piep in je oren: dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn van je festivalbezoekje aan Reurpop. We proberen dan ook ons geluidsniveau voor iedereen prettig te houden, maar dit verschilt per persoon. Gelukkig hebben we ook dit jaar weer een redder in nood: Pluggerz.

De smoes ‘goede oordoppen zijn niet te verkrijgen’ gaat dan ook niet op, want Pluggerz is tijdens Reurpop aanwezig om je van goede gehoorbescherming te voorzien. Ze helpen je graag goed op weg! Dus heb je een vraag? Dan staat Pluggerz voor je klaar.

Het bericht Die vervelende piep na een avondje uit is verleden tijd met Pluggerz! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop