Mary Miracle

Op vrijdagavond doet de roze kerk – ook wel bekend als Fort Fiësta – direct zijn naam eer aan met: GAY FRIDAY. Een extravagant, kleurrijk, divers en open-minded feest, waar ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ even niet ... Lees meer ...

Het bericht GAY FRIDAY in Fort Fiësta verscheen eerst op Reurpop.


Mary Miracle

Op vrijdagavond doet de roze kerk – ook wel bekend als Fort Fiësta – direct zijn naam eer aan met: GAY FRIDAY. Een extravagant, kleurrijk, divers en open-minded feest, waar ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ even niet van toepassing is. 

Emma Champagne Queen, ‘also known as The Most Glamourous DJ you’ll ever meet’, trapt GAY FRIDAY zwetend en dampend af.  Daarnaast geeft Mary Miracle deze avond samen met haar extravagante, vrouwelijke en adembenemende DragQueens een fabuleuze show weg, genaamd Mary Miracle’s Crazy Lipsync Show, waar glitter, glamour en meezingers volop aanwezig zijn. Deze verpletterende DragQueens vind je deze avond niet alleen in de roze kerk. Je kunt ze het hele weekend spotten op de rest van het Reurpopterrein.

Later op de avond is het de beurt aan mister Fort Fiësta himself: Pim Pam Pompen! Deze alleskunner beukt er met zijn gigs op los en zorgt ervoor dat ieder feest waar hij komt, uitdraait op een doldwaze avond. Er is ROZE confetti, spektakel en megaveel goede én foute hits. Je stembanden trainen op YMCA, Why Tell Me Why en It’s Raining Men voor de rest van het weekend is dan ook niet uitgesloten!

Dus trek je meest kleurrijke outfit ‘uit de kast’, poets je jaren ’90-sneakers op en spuit je kuif vol goedkope haarlak, want Fort Fiësta staat vrijdag in het teken van GAY FRIDAY. Een roze kledingstuk is een pré.

Het bericht GAY FRIDAY in Fort Fiësta verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop