Reurpop Grolsch partnership

We zijn verheugd dat we onze sterke samenwerking met De Grolsche Bierbrouwerijen en De Klok Dranken hebben kunnen verlengen met nog eens vijf jaar! In een gele opblaasduikboot van Feesd werd dat afgelopen zondag eens goed gevierd met vrijwilligers en ... Lees meer ...

Het bericht Grolsch en Reurpop nog eens 5 jaar partners in pils verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop Grolsch partnership

We zijn verheugd dat we onze sterke samenwerking met De Grolsche Bierbrouwerijen en De Klok Dranken hebben kunnen verlengen met nog eens vijf jaar! In een gele opblaasduikboot van Feesd werd dat afgelopen zondag eens goed gevierd met vrijwilligers en medewerkers van de brouwer uut Grolle. Muziek werd verzorgd door DJ T-Cota.

Grolsch is natuurlijk een icoon in de regio en al sinds het eerste jaar als partner betrokken bij Reurpop. Dankzij hen heb jij altijd jouw koele kwaliteitspilsje binnen handbereik! Alex Evenhuis was afgelopen zondag aanwezig namens Grolsch. Ook hij is erg verheugd met de verlenging van de prettige samenwerking. ,,Grolsch vindt het fantastisch om een festival te ondersteunen dat draait op zoveel vrijwilligers en we vinden het mooi dat wij daar ook ons steentje aan bij kunnen dragen”, aldus Evenhuis.

Op de foto staan Rien Becking (De Klok Dranken) Alex Evenhuis (De Grolsche Bierbrouwerijen) Lisanne Klein Brinke (Secretaris) Laurens Stapelbroek (Penningmeester) en Martijn Klein Brinke (Voorzitter).

Het bericht Grolsch en Reurpop nog eens 5 jaar partners in pils verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop