Crystal Dream Reurpop

Crystal Dream staat sinds het ontstaan van Reurpop regelmatig in de line-up. Ze keren zaterdag 9 juni terug om van 22:15 tot 23:45 het hoofdpodium van De Balzaal alvast helemaal gek te maken voor de Weekend Warriors! De weersverwachting voor ... Lees meer ...

Het bericht Crystal Dream uiteraard weer op Reurpop 2018! verscheen eerst op Reurpop.


Crystal Dream Reurpop

Crystal Dream staat sinds het ontstaan van Reurpop regelmatig in de line-up. Ze keren zaterdag 9 juni terug om van 22:15 tot 23:45 het hoofdpodium van De Balzaal alvast helemaal gek te maken voor de Weekend Warriors!

De weersverwachting voor aankomende zaterdag ziet er zonnig uit, maar het zal daarna (nog meer) aankondigingen regenen met betrekking tot Reurpop 2018. De organisatie is natuurlijk dolblij dat het wederom Crystal Dream kan aankondigen. De band zal met hun succes verzekerde repertoire de beste pop- rocksongs uit de hedendaagse hitlijsten spelen. Uiteraard aangevuld met smaakvolle klassiekers uit de jaren ‘80 en ’90.

Experts in coveren U2

Daarnaast is de band expert in het spelen van songs van de populaire Ierse rockband U2. Crystal Dream heeft in het verleden al meerdere malen de hoofdtent van Reurpop op zijn kop gezet, en keer op keer was het een wervelende show. Een optreden van de band is niet alleen een droom voor elke U2-liefhebber, maar vooral een lekkere liveshow die iedere Reurpopper vanaf de eerste noot de Balzaal in trekt en tot het slotakkoord niet meer laat gaan!

Het bericht Crystal Dream uiteraard weer op Reurpop 2018! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop