Reurpop vrijwilliger

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je toch bij die grote Reurpop-familie komt, die inmiddels al meer dan 450 leden telt? Je kan natuurlijk aantrouwen, dan hoef je ook de handen niet uit de mouwen te steken. Je kan ... Lees meer ...

Het bericht Altijd al bij de Reurpopfamilie willen horen? verscheen eerst op Reurpop.


Reurpop vrijwilliger

Heb jij je altijd al afgevraagd hoe je toch bij die grote Reurpop-familie komt, die inmiddels al meer dan 450 leden telt? Je kan natuurlijk aantrouwen, dan hoef je ook de handen niet uit de mouwen te steken. Je kan je ook laten adopteren door een Reurpopvrijwilliger. De derde optie is eigenlijk veel simpeler: doe waar je goed in bent en zet je daarmee in voor Reurpop!

Vertel ons waar je goed in bent en druk jouw stempel op het Reurpop-terrein!

Opbouw en afbouw

Lang voordat de opbouw van Reurpop begint, is er al van alles geregeld. De bands zijn geboekt, het terrein is uitgetekend en de terreinelementen van vorig jaar zijn inmiddels ook al afgestoft (want ja, Reurpop is nog maar een paar weekjes van ons verwijderd!). Dat wil echter niet zeggen dat alles al in kannen en kruiken is. Sterker nog, het belangrijkste moet nog beginnen: de opbouw, het feesten en natuurlijk de afbouw.

Creatieve, handige Harry’s en Hariëtte’s

Wie nu denkt dat opbouwen en afbreken alleen maar ‘doen wat er van je gevraagd wordt’ is, die heeft het goed mis! Onze handige Harry’s en Hariëtte’s kunnen juist hun eigen creativiteit kwijt in de terreinwerkzaamheden en bouwen Reurpop in slechts een paar dagen op vanuit het niets. Ben jij handig, een doorzetter en wil jij jouw stempel drukken op een van onze (nieuwe) area’s? Meld je dan meteen aan via onderstaand formulier! We kunnen voornamelijk voor het verkeer nog veel vrijwilligers gebruiken.

Andere specialiteit?

Het vrijwilligersbestand van Reurpop is ontzettend divers. Van graffiti-artiesten tot aftermovie-makers, er zit werkelijk van alles tussen. Ben je geen opbouwer/afbreker, maar heb je een specialiteit die je graag wil inzetten voor Reurpop? Ook dan horen wij graag van je via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vertel erbij waarmee jij de tiende editie van Reurpop nóg beter denkt te kunnen maken.

Bezig met laden…

Het bericht Altijd al bij de Reurpopfamilie willen horen? verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop