De muzikale invulling van de Secret Area wordt verzorgd door drie dj’s uit de regio. Belangrijk: dit geheime gebied is alleen toegankelijk voor bezitters van een Secret Area-ticket, dat o.a. tijdens de Nachtoele-actie te bemachtigen was! Vrijdag: Stadexx Dj Rick ... Lees meer ...

Het bericht 3 Achterhoekse dj’s draaien in exclusieve Secret Area! verscheen eerst op Reurpop.


De muzikale invulling van de Secret Area wordt verzorgd door drie dj’s uit de regio. Belangrijk: dit geheime gebied is alleen toegankelijk voor bezitters van een Secret Area-ticket, dat o.a. tijdens de Nachtoele-actie te bemachtigen was!

Vrijdag: Stadexx

Dj Rick Jansen, alias Stadexx, draaide vorig jaar op de Reurpop-vrijdag de sterren van de hemel bij Ami’s Cocktail Lounge. Vrijdag 8 juni neemt hij zijn dikste beats en fijnste dansplaten mee naar de openingparty van de Secret Area!

Zaterdag: Skank Dubious

Op zaterdag 9 juni draait niemand minder dan Bert van Tuijl, beter bekend als Skank Dubious, in de Secret Area. Hij is bekend van zijn fijne reggae-collectie, die hij steevast meeneemt naar Reurpop als huis-dj in de Zandkoele op zondag. Ook dit jaar draait hij ‘s zondags als vanouds tussen de reaggea-artiesten door.

Zondag: Obsa Rinders

Deze jonge dj uit Borculo weet wel raad met de Reurpoppers in de Secret Area op zondag. Volgens zijn Facebook-pagina is zijn beroep ‘fulltime levensgenieter’, een gevoel dat hij graag overbrengt met zijn beats, zondag 10 juni!

Het bericht 3 Achterhoekse dj’s draaien in exclusieve Secret Area! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop