POPGUNNN Reurpop

Traditiegetrouw staan op de Reurpop-zondag weer topbands in de Balzaal. Dit jaar sluit, na ABBA Fever, POPGUNNN de laatste festivaldag af, met ijzersterke mash-ups en medleys!   Voeg daar een flinke dosis CO2-kanonnen, confetti-shots en heel veel energie aan toe. De ... Lees meer ...

Het bericht POPGUNNN; een knallende afsluiter van Reurpop 2018! verscheen eerst op Reurpop.


POPGUNNN Reurpop

Traditiegetrouw staan op de Reurpop-zondag weer topbands in de Balzaal. Dit jaar sluit, na ABBA Fever, POPGUNNN de laatste festivaldag af, met ijzersterke mash-ups en medleys!

 

Voeg daar een flinke dosis CO2-kanonnen, confetti-shots en heel veel energie aan toe. De 6-koppige band POPGUNNN heeft het allemaal. Een avond vol dance, rock en hiphop hits zorgt voor een waar oorgasme.

Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii en van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90s Classics van 2Unlimited en Peter Andre. Het is onmogelijk om stil te blijven staan.

Knallende afsluiter

Gooi je laatste energie van het weekend in de strijd en verlaat het terrein met een gevoel van intens geluk. POPGUNNN, een knallende afsluiter van Reurpop 2018!

Het bericht POPGUNNN; een knallende afsluiter van Reurpop 2018! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop