Johnny Cash Tribute Reurpop

Een eerbetoon aan de Man in Black, Johnny Cash, door Rocco Ostermann en zijn mannen van de Arnhemse band Donnerwetter. Ze zijn de adembenemende afsluiter in de Greyhound Saloon, dus wees erbij zaterdag 9 juni! Zoals Johnny Cash van andermans ... Lees meer ...

Het bericht Johnny Cash-tribute door Rocco Ostermann en zijn mannen van Donnerwetter! verscheen eerst op Reurpop.


Johnny Cash Tribute Reurpop

Een eerbetoon aan de Man in Black, Johnny Cash, door Rocco Ostermann en zijn mannen van de Arnhemse band Donnerwetter. Ze zijn de adembenemende afsluiter in de Greyhound Saloon, dus wees erbij zaterdag 9 juni!

Zoals Johnny Cash van andermans songs zeer persoonlijke versies maakt, zo zingt Rocco Ostermann de nummers van Cash op geheel eigen wijze. Toch heeft Ostermann overduidelijk het koffiebruine profiel van Cash op zijn stembanden. Hij vervoert je naar de atmosfeer waarin de countrybluessongs zijn geschreven: ‘de tegen zijn demonen vechtende schaduwboksende mens’, aldus de band.

Cash was meer dan een zanger, hij was een dichter, een rebel, die balancerend op de dunne lijn tussen goed en kwaad en daarmee vele outcasts inspireerde. Dit alles neemt Ostermann mee in zijn vertolkingen van ‘Cash, the American Recordings’, die hij zong en speelde tijdens vele concerten en festivals in o.a. Nederland, Duitsland en Ierland.

 

Het bericht Johnny Cash-tribute door Rocco Ostermann en zijn mannen van Donnerwetter! verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop