ABBA Fever REurpop

Warm je stembanden maar vast op, want ABBA Fever brengt je terug naar de jaren ’70 en ’80. Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia; alle grote hits komen voorbij, compleet met de herkenbare sound en handgemaakte glitterpakken. Swing mee in de Balzaal op ... Lees meer ...

Het bericht Back to the 70s met ABBA Fever in de Balzaal verscheen eerst op Reurpop.


ABBA Fever REurpop

Warm je stembanden maar vast op, want ABBA Fever brengt je terug naar de jaren ’70 en ’80. Dancing Queen, Waterloo, Mamma Mia; alle grote hits komen voorbij, compleet met de herkenbare sound en handgemaakte glitterpakken. Swing mee in de Balzaal op zondag 10 juni.

In de zomer van 2010 ziet ABBA Fever het (disco)licht. Inmiddels heeft de band net zoveel routine in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting uitgebreid met een liveband en speelt de inmiddels 9-koppige band in theaters en poppodia door heel Nederland.  

Van vrolijke deuntjes tot gevoelige liedjes, elke ABBA-hit wordt met volle overtuiging gespeeld. ABBA Fever is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot ‘de beste ABBA-tribute band van Europa’. Na meerdere optredens door heel Nederland, komt de band deze zomer de Balzaal van Reurpop op z’n kop zetten.

Trek je dansschoenen aan, neem een aspirientje tegen de disco fever en ga terug in de tijd met de hits van ABBA!

Het bericht Back to the 70s met ABBA Fever in de Balzaal verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop