Bij een zoekactie heeft de politie twee personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie. Ze stalen voor voor miljoenen euro’s aan confetti bij de plaatselijke feestwinkel. Uit hun verklaring blijkt dat ze de papiersnippers middels confetti-pistolen wilden afvuren ... Lees meer ...

Het bericht The Beatcrooks en Beatz Freq in de Zandkoele op zaterdag verscheen eerst op Reurpop.


Bij een zoekactie heeft de politie twee personen opgepakt. De arrestanten zijn bekenden van de politie. Ze stalen voor voor miljoenen euro’s aan confetti bij de plaatselijke feestwinkel. Uit hun verklaring blijkt dat ze de papiersnippers middels confetti-pistolen wilden afvuren op het Reurpop-publiek.
De verdachten, bij de politie bekend als The Beatcrooks, hebben uiteindelijk netjes betaald en zijn vastberaden hun plan alsnog uit te voeren op zaterdag 9 juni in de Zandkoele, na Ouwe Jongens Krentebrood (OJKB), Tony Junior en Beatz Freq.
Alle gekheid op een stokje, The Beatcrooks gaan op de Reurpop-zaterdag de Zandkoele knallend afsluiten. Hun LED Robot, de ‘Daft Punk van de Achterhoek’, maakt het publiek compleet gek met zijn lasers, confetti en CO2-kanon.

BeatzFreq

Maar niet voordat BeatzFreq – toevallig geen familie van The Beatcrooks – al de show heeft gestolen met zijn dikke housebeats. Hij draaide al eens op de Zwarte Cross, Festivaart en Huntenpop en is vastbesloten al vroeg op de avond de tent vol te spelen. Met 5.773 likes op Facebook, 10,8 duizend volgers op Instagram en bijna 40 duizend volgers op Soundcloud timmert hij hard aan de (digitale) weg. Maar er gaat niks boven een live optreden op Reurpop!

Zorg dat je erbij bent, zaterdag 9 juni in de Zandkoele en mis geen beat!

Het bericht The Beatcrooks en Beatz Freq in de Zandkoele op zaterdag verscheen eerst op Reurpop.


Lees volledige artikel op: Reurpop